Om underretninger om dit barns aktivitet

Kaspersky Safe Kids giver dig mulighed for at modtage underretninger om dit barns aktivitet i realtid. Du kan for eksempel modtage underretninger om følgende hændelser:

Hvis dit barn har en Android-enhed, kan du få besked, når barnet slår vigtige indstillinger fra. Åbn Indstillinger for underretningerVigtige appfunktioner blev slået fra.

Du kan vælge, hvilke underretninger du vil modtage.

Du kan få vist underretninger på My Kaspersky, på din mobilenhed med Kaspersky Safe Kids installeret og i din e-mail.

Underretninger på en forælders mobilenhed og via e-mail er kun tilgængelige i premiumversionen af Kaspersky Safe Kids. Hvis du bruger den gratis version, kan du kun få vist underretninger på My Kaspersky.